Menu
https://www.bekura.nl/coronavirus-14-12-2020/n165c29
 
2012050215011550
coronavirus 14-12-2020
12 januari 2021
bekura.nl
UPDATE!!! Showroom tijdelijk gesloten door lockdown, THUISBEZOEK wel mogelijk.
coronavirus-14-12-2020

Coronavirus

Hilversum, 12 januari 2021

Geachte klant/relatie,

Gezien de nieuwe situatie omtrent de lockdown, berichten wij u het volgende. Onze showroom blijft, conform de richtlijnen van het RIVM, (helaas gesloten tot en met 9 februari 2021.  Bij Bekura heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de volgende extra maatregelen getroffen.

Maatregelen ten aanzien van bezorging / montage

De activiteiten van bezorging, inmeten, montage en servicebezoeken gaan ongewijzigd door. Uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen in onze showroom

Onze showroom is door de lockdown gesloten. U kunt de showroom niet bezoeken. Wel is het mogelijk om bij U thuis een afspraak in te plannen. Hierbij nemen wij uiteraard de geldende voorzorgsmaatregelen in acht.

Verkoopafdeling

De verkoopafdeling is telefonisch en per email gewoon bereikbaar.

Tot slot

Gezien de huidige situatie gaan de leveringen en het inkopen in onze vestiging wellicht anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en voor onze medewerkers die alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Bekura.

Met vriendelijke groet,

Bekura Kunststof en Aluminium kozijnen