Menu
https://www.bekura.nl/over-bekura/anderen-over-bekura
 
2012050215011550

Anderen over Bekura

In het verleden en hopelijk ook in de toekomst krijgen wij vaak te horen van klanten wat ze van onze producten en service vinden. Hieronder kunt u enkele van deze terug lezen. U kunt ook zelf een bericht plaatsen.

Sluiten
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Dhr. de Vries, Eemnes
We hebben zes nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Prima contact en werkwijze van de mensen van Bekura van begin tot eind. We zijn er erg blij mee. Hartelijk dank!
Dhr. Sleeking
Wij willen Willem enorm bedanken voor het plaatsen van onze kozijnen, hij heeft alleen heel zwaar werk gedaan en prima resultaat geleverd. Het ziet er heel netjes uit! Bedankt voor je werk en inzet Willem!
Fam. Vegt, Huizen
Wij willen jullie bedanken voor het vakmanschap wat de twee monteurs hebben geleverd, bij het plaatsen van de kozijnen en de gevelbekleding. Top!!!
Fam. Leeflang, Naarden
Wij hebben op onze zolder een nieuw kozijn laten plaatsen.
Allereerst komt de heer Erik Kriek erg professioneel over, hij weet waar hij het over heeft en is niet opdringerig! Dit hebben we elders wel anders ervaren.
Voor ons was belangrijk dat het een gerenommeerd merk was wat we kochten, ook dit is gelukt met de Schüco kozijn.
Niets was te gek en er werd goed meegedacht door de heer Kriek, waardoor nu alle ramen/delen dezelfde afmetingen hebben.

De monteurs (Stefan en Jaap) gingen netjes en vlot te werk. Ze weten wat ze doen en de afwerking was super!
Daarna nog alles keurig opgeruimd en ondanks dat alles binnendoor kwam (op het kozijn na) geen beschadigingen.

Top service, top werk! Bedankt namens zeer tevreden klanten, die zeker terugkomen t.z.t.
Fam. Sinkeler, Weesp
Ik kan er maar niet genoeg naar kijken, thuiskomen is iedere keer weer net een feestje! Mijn complimenten voor beide monteurs, jullie hebben geweldig werk geleverd! Nieuwe voorgevel, nieuwe kozijnen, iedere werkdag werd alles netjes opgeruimd en uiteindelijk een prachtig resultaat!
Dank je wel, ik ben super tevreden!
Fam. Van Giessen, Kortenhoef
Goede aftersales. Ook na 9 jaar. Raamhevel stagneerde en raam sloot afdoende. Monteur kwam langs en binnen 10 minuten was probleem opgelost. Monteur gaf ons gelijk nog wat extra onderhouds tips. Kosten geen, gewoon service gaf hij aan.
Fam. Peeman, Hilversum
Beste mensen, de uitvoering van het werk is prachtig. Een tevreden klant.
De heer Marijnissen, Hilversum
Ik wil jullie namens mijn vrouw en mezelf erg bedanken voor de perfecte oplevering van de kozijnen. Ik wil beide monteurs een compliment maken voor de prima oplevering en aangename wijze waarop ze met ons hebben gecommuniceerd. Op basis van dit project zullen we Bekura van harte aanbevelen bij vrienden. Nogmaals dank voor de prima service en we gaan de komende jaren heerlijk genieten van de nieuwe kozijnen.
Fam. Keuls, Hilversum
Graag willen wij U nog hartelijk danken voor heet plaatsen van de keukendeur en de goede after service!
De heer Vonk, Zeist
Het leek mij goed om te melden dat alles in perfecte staat is afgeleverd. Een paar vrolijke en gemotiveerde mannen hebben de klus perfect uitgevoerd. Alle puin meegenomen, met de stofzuiger door de kamer en het terras aangeveegd. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. Wij zijn een tevreden klant en zullen Bekura zeker bij anderen aanbevelen.
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina