Menu
https://www.bekura.nl/over-bekura/anderen-over-bekura
 
2012050215011550

Anderen over Bekura

In het verleden en hopelijk ook in de toekomst krijgen wij vaak te horen van klanten wat ze van onze producten en service vinden. Hieronder kunt u enkele van deze terug lezen. U kunt ook zelf een bericht plaatsen.

Sluiten
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Mevrouw Havenaar, Hilversum
Heeel tevreden!
Fam. Overdiek, Weep
Wij willen even laten weten dat we super tevreden zijn over het geleverde werk en het resultaat.
Mevrouw Mol, Hilversum
Hierbij de complimenten voor het leveren en monteren van de kunststof kozijnen. Ondanks dat het buiten koud was hebben jullie monteurs geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken. De afwerking is boven verwachting, het zijn twee vakmensen.
De heer Davids, Hilversum
Bij deze mijn complimenten voor het vakmanschap waarvan ik de afgelopen dagen heb genoten tijdens het vervangen van m'n gevelelementen.
De heer Kuperus, Naarden
Enigszins verlaat maar daarom niet minder gemeend, wil ik mijn dank uitspreken voor de wijze waarop de kozijnen bij ons geplaatst zijn. Van deze gelegenheid maak ik tevens gebruik om Uw medewerkers te complimenteren over de wijze waarop de verwijdering van de oude pui en de plaatsing van de nieuwe pui door hen is uitgevoerd. De snelle en efficiënte wijze waarop dit is uitgevoerd verdient alle lof.
Fam. Oorschot, Nederhorst den Berg
We willen onze dank en waardering uitspreken voor de buitengewoon correcte en vooral nette plaatsing van de kozijnen in ons huis. Uw monteurs hebben dit op een buitengewoon nette en prettige manier gedaan. Hiervoor onze dank.
Mevrouw Bentum, Hilversum
Naar aanleiding van de plaatsing van de kozijnen deel ik U het volgende mede. Wij zijn heel tevreden over de plaatsing. Alles is goed verlopen en de mannen hebben snel en keurig netjes gewerkt. Mijn complimenten aan beide monteurs.
Fam. De Boer, Bunnik
Complimenten voor de monteur die de screen bij ons heeft gemonteerd. Een echt "Pietje precies". Verder heeft hij de eerder geplaatste deur gecontroleerd en afgesteld zonder dat we hierom hebben gevraagd. Bedankt voor de service! We zijn erg blij met de kozijnen en hopen tzt nog een keer bij jullie terug te komen voor de laatste kozijnen aan de achterzijde van ons huis.
Mevrouw Kramer, Loosdrecht
Hierbij wil ik U graag complimenten met de werkzaamheden en klantvriendelijkheid van Uw bedrijf. Toen we ons oriënteerden op kozijnen hebben we bij verschillende bedrijven informatie gevraagd. Uw vertegenwoordiger kwam ons vakkundig en prettig over en de beloofde offerte volgde snel. Mede hierdoor en omdat Uw bedrijf gespecialiseerd is in Uw vak hebben wij voor Bekura gekozen. Met de planning voor het plaatsen van de ramen hebben wij het gevoel dat er rekening werd gehouden met onze wensen. Daarna volgde het eigenlijke plaatsen. De monteurs hebben keihard gewerkt. Het werk was niet altijd eenvoudig, maar er kwam geen onvertogen woord over hun lippen. Bovendien hadden ze veel aandacht voor de afwerking, erg prettig. Al met al een prettige ervaring met Uw bedrijf en werknemers. Dit willen we U graag laten weten. We zijn erg tevreden en wachten dan ook vol vertrouwen een koude winter af.
Eerste pagina Vorige pagina
2
Volgende paginaLaatste pagina