Menu
https://www.bekura.nl/raamdecoratie-voor-kunststof-kozijnen-zonder-te-boren/n103c29
 
2012050215011550
Bekura heeft in haar assortiment raamdecoratie die zonder boren en / of schroeven gemonteerd kan worden. klik HIER voor meer informatie.
Raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder te boren!

Bekura heeft raamdecoratie in haar assortiment die zonder boren en / of schroeven gemonteerd kan worden. De collectie is uitbreid met diverse raamdecoratieproducten met bijvoorbeeld geplisseerde stoffen, honingraatstoffen en horizontale jalouzieen.

Deze decoratieve raamdecoratie wordt in een aluminium frame door middel van een sterk magneetband op de glaslatten van de kunststof kozijnen geplakt. De raamdecoratie wordt tussen de glaslatten gemonteerd waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hier kunnen draaikiepramen verder geopend worden dan wanneer de raamdecoratie op de traditionele wijze op de ramen wordt gemonteerd.

De raamdecoratie is onder andere verkrijgbaar in een “Day ’n Night” uitvoering waarbij een dubbele raamplissé wordt voorzien van twee stoffen, een doorschijnende en niet doorschijnende. Met de Day 'n Night kunt u wisselen tussen niet doorschijnend, decoratief en geheel open door middel van handgrepen op de trekbalk. De Day 'n Night is uitermate geschikt voor slaapkamers, maar ook voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer. Het doek is in vele verschillende kleuren leverbaar.

Een ander mogelijkheid is de “Splendid Pliss” een zogeheten Top Down / Bottom Up systeem. Afhankelijk van de gewenste privacy en lichtinval positioneert u de Splendid Pliss. In elke stand geeft de Splendid Pliss uw interieur een prachtige en decoratieve uitstraling. Ook bij de Splendid Pliss is doek in diverse kleuren leverbaar.

Nog een andere mogelijkheid is de “Latende” een raamjaloezie met 25 mm lamellen. De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan. De lamellen zijn en vele kleuren leverbaar.

Informeer ook naar de overige mogelijkheden als een rolgordijn of Supplente (een plisségordijn en hor in één!)