Menu
https://www.bekura.nl/werkwijze
 
2012050215011550

Complimenten voor de monteur die de screen bij ons heeft gemonteerd. Een echt “Pietje precies”. Verder heeft hij de eerder geplaatste deur gecontroleerd en afgesteld zonder dat we hierom hebben gevraagd. Bedankt voor de service! We zijn erg blij met de kozijnen en hopen tzt nog een keer bij jullie terug te komen voor de laatste kozijnen aan de achterzijde van ons huis.

Fam. De Boer, Bunnik

Werkwijze

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Nieuwe Havenweg 57c in Hilversum. Daar staan al onze producten overzichtelijk opgesteld zodat u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over materiaalkeuze, vormen, kleuren enz.

Als u uw keuze bepaald heeft, komen we bij u ter plekke de situatie opnemen en meten. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een glasheldere offerte.

Leidt de offerte tot een opdracht, dan wordt die zeer zorgvuldig door onze specialisten in productie genomen. Na een grondige eindcontrole van de producten komt onze montageploeg in beeld. Deze zorgt voor een vakkundige plaatsing van uw gevelelementen. Alles wat daar maar bij nodig is wordt door hen verzorgd: van het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal, het zonodig inhuren van een kraanwagen tot en met het plaatsen van de nieuwe gevelelementen. U heeft er geen omkijken naar.